Dianxiaobao_1
Dianxiaobao_2 3 sztuk/partia Baby Boy Body Krótkie Rękawy Chłopiec i Dziewczynka Ubrania Lato Kombinezon Dla Niemowląt Body Suit dla Noworodków Odzież zestaw
Sprzedawca Gwarancje: Wszystkie nasze produkty są dostarczane w 2 dni po dokonaniu płatności. Możemy pomóc ci wybrać najszybszy i bezpieczna wysyłka sposób. Jeśli nie mógł otrzymać zamówienie w 35-60 dni, prosimy o kontakt z naszym online sprzedawca wkrótce. Pomożemy ci rozwiązać problem. Rozmiary Szczegóły Specyfikacja: Rozmiar w wiek: 0-3 m 3-6 m 6-9 m 9-12 m Kolor: Jak na zdjęciu Tkanina: 100% bawełna body Hurtownie/handel/Drop shipping Uwaga: Ten rozmiar ubrania informacje są tylko dla odniesienia tylko, proszę sprawdzić powyżej szczegółowe pomiary, aby wybrać odpowiedni rozmiar, i pozwalają 1-3 cm (0.4-0.8 ") różnice ze względu na pomiarze ręcznym, dzięki. Pozycja kolor wyświetlany w zdjęcia mogą nieznacznie różnić się pokazując na monitorze komputera, ponieważ nie są kalibrowane monitory samo.

Tagi: Tanie: 3 sztuk/partia Baby Boy Body Krótkie Rękawy Chłopiec i Dziewczynka Ubrania Lato Kombinezon Dla Niemowląt Body Suit dla Noworodków Odzież zestaw, wysokiej jakości 3 sztuk/partia Baby Boy Body Krótkie Rękawy Chłopiec i Dziewczynka Ubrania Lato Kombinezon Dla Niemowląt Body Suit dla Noworodków Odzież zestaw, dostawcy Body z Chin
Rozmiar przesyłki 8cm x 10cm x 10cm (3.15in x 3.94in x 3.94in)
Kid usa rozmiar 3 m, 6 m, 9 m, 12 m
Nazwa działu Dziecko
Typ artykułu Body
Kołnierz O-neck
Numer modelu bodysuits
Typ wzoru Cartoon
Styl Moda
Materiał Bawełna,Elastan
Długość rękawa (cm) Krótki
Nazwa marki Wutongshu
Fit Pasuje prawda na wymiar, weź swój normalny rozmiar
Płeć Unisex
Baby bodysuit Department Name Baby
Baby bodysuit Color black , red , pink , blue , green , sky blue
Baby bodysuit Material Composition 100% babysoft cotton baby bodysuit
Baby bodysuit Gender Baby girls,Baby boys,Newborn
baby bodysuit' pattern Car , elephant
Baby bodysuit Item Type Baby Clothes
Baby bodysuit Pattern Type Print , embroidery, solid
Baby bodysuit Size 0-3M 4-6M 7-9M 10-12M
Baby bodysuit Sleeve Length short Sleeve baby Clothes
Drop ship , retail , wholesale Free shipping by Aliexpress shipping / Epacket/ China post

100% nowy i wysokiej jakości Funkcja: Miękkie, Wygodne i łatwe do noszenia. To przyniesie ci cenne pamięci. Cute sukienka jest bardzo imponujący i niepowtarzalny. Specjalna konstrukcja dać swoje piękne dziecko darmo i unbound uczucie. Jest to noworodka rozmiar i jest przeznaczone tylko dla photo prop. dzieci powinny być nadzorowane w każdym czasie podczas gdy w rekwizytów. Specyfikacja: Materiał:

śliczne Zatoki Chłopiec Dziewczyna Spodnie Ogrodniczki Spodnie Kombinezony Dla Niemowląt!! wysoka jakość i nowy 100% główny Kolor: Jak Obrazka Przedstawienie nowy w Modzie materiał: Mieszanka bawełny plz uwaga: Jeśli twoje dziecko jest pulchne, my polecam wybór większego rozmiaru, dzięki. proszę odnieść się do swoich dzieci rzeczywistej wysokości

Culbutomind 2017 Nowych Moda On Zrobił To Pismo Z Długim Rękawem Dla Niemowląt Bawełna Twin Baby Body Suit Noworodka Ubrania Twin Prysznic prezent

Witaj! Mile widziane!! Boże narodzenie 0-24 m Dzieci Dziewczyny Deer Długi Rękaw Romper!! Jakość jest pierwsza z najlepszych usług. Klienci wszystkie są naszych przyjaciół. Projektowanie mody, 100% Nowy, wysokiej jakości! Materiał: Bawełna Kolor: Biały Styl: Fashion Tabela Rozmiarów (cm): Tutaj jest 2-3% różnica w zależności od ręcznego pomiaru.