============================================ Inspiracje ============================================
* Dzianiny z wysokiej jakości bawełny, tylko sturdiest włókna były wykorzystywane do tworzenia długotrwały komfort twoje stopy będzie miłość każdego dnia. * Moda Młodych Stylu. Śmieszne Wzór Śmieszne Życie, Nowością Wzór sprawi, że znakomita w codziennym. * Po 've wyciągnął na tych playfully wzorzyste skarpetki, nie chcesz, aby je zdjąć! * Nic porównuje do parę SANZETTI przytulne skarpetki przed twoje stopy, weź go i otworzyć swój jasny życie.

Tagi: Tanie: SANZETTI 12 par/partia Hurtownie Śmieszne męskie Czesana Bawełna Kolorowe Skarpetki Strusia Shark Wzór Nowość Przyczynowe Suknia Ślubna Skarpety, wysokiej jakości SANZETTI 12 par/partia Hurtownie Śmieszne męskie Czesana Bawełna Kolorowe Skarpetki Strusia Shark Wzór Nowość Przyczynowe Suknia Ślubna Skarpety, dostawcy Skarpetki z Chin
Typ jednostki lot (12 Para/lot)
Rozmiar przesyłki 20cm x 20cm x 2cm (7.87in x 7.87in x 0.79in)
Płeć Mężczyźni
Typ artykułu Skarpety
Wysoka Załoga
Materiał Nylon,Elastan,Bawełna
Grubość Standardowy
Nazwa marki sanzetti
Numer modelu 062-17
Skarpety typu Na co dzień
Named men socks,man socks,cotton socks
Aged Adults
Feature Anti-Bacterial,Breathable,Comfortable
Size EU40-46
color Stripe
season Spring, summer, autumn and winter
Main material Combed cotton

Szczegółowych informacji 2018 tata Chen męska Five Fingers joga antypoślizgowe oddychające Fitness skarpetki zawód joga skarpety włókna wiosną i jesień Cechy: 100% nowy i wysokiej jakości Być wykonane z bawełny, jest to idealne rozwiązanie dla yoga Umożliwiają użytkownikowi wygodne Rozmiar: jeden rozmiar pasuje do większości 5 kolor: czarny/szary Materiał: bawełna

Nazwa Mężczyźni Skarpety Materiał Bawełna, Elastan, Poliester Kolor Zielony, Light Grey, Denim Niebieski, Granatowy, Niebieski Rozmiar 39-43 Płeć Mężczyźni, Mężczyzna, Chłopców Funkcja Antypoślizgowe, Oddychające, Absort Pot Opakowanie 5 par/partia 5 Pairs Skarpety Męskie Osobowości Kolorowe Patchwork Śmieszne Skarpety Wielką Na Lato Pochłaniają pot Oddychająca

Sklep łączy najlepsze chińskie marki, każdy styl jest starannie dobrane, surowców, jakość wykonania jest najlepszy. Dołożymy wszelkich starań, aby zapewnić państwu najlepsze ceny, najlepsza obsługa. I, od czasu do czasu, aby zaktualizować więcej stylów. Mam nadzieję, że każdy ruchu palców, dodaj nasz sklep do swoich ulubionych. jest to wygodne, aby znaleźć nas, kiedy trzeba.