Teraz promocja: kupić 5 dostać 5% zniżki, kupić 9 uzyskać 10%, jeśli kupisz 5 + krążki, złożyć zamówienie i nie płacą go bezpośrednio, zrobić nieodpłatne zamówienie, skontaktuj się z nami, aby zmienić cenę.
Promocja czas: 3/21-3/31; freeshipping stan: 9 sztuk w pojedyncze zamówienie; wybierz obszar: portugalia/polska/francja/ameryka/rosja/izrael/hiszpania/holandia/włochy/turcja; wybierz logistyczne linie: Stowarzyszenieosa.org standardowa wysyłka/chiny Post Registered Air Mail/ePacket/Stowarzyszenieosa.org wygaszacz wysyłka/chiny Post zwyczajne Small pakiet Plus

Tagi: Tanie: SEDEX 2019 czaszka Rock pierścionki hurtownie Fashion Big czarny Plated mężczyźni pierścień punk pierścionki biżuteria dla mężczyzn, wysokiej jakości SEDEX 2019 czaszka Rock pierścionki hurtownie Fashion Big czarny Plated mężczyźni pierścień punk pierścionki biżuteria dla mężczyzn, dostawcy Pierścionki z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Pierścionek rozmiar 9, Zmienny rozmiar, 10, 11