Uwaga na zakupy
jeśli zamówienie chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus, 25-60days, nie logistyki śledzenia informacji.
jeśli zamówienie > $8, bezpłatne Porcelanowa Poczta Lotnicza Poczta, 15-45days.
jeśli zamówienie > $150, bezpłatne DHL/EMS/Fedex/TNT. Etc. 3-7days.
jeśli złożysz zamówienie możesz zapłacić dodatkowe 1.5 dolarów wysyłki.
płatności możesz zapłacić Przelewem, Visa, Mastercard, Western Union, MoneyBookers, QiWi , T/T i Wsparcia Stowarzyszenieosa.org Escrow Service. więcej opcji płatności będą dostępne na Stowarzyszenieosa.org w przyszłości.

Tagi: Tanie: Koreański Mody Twórczej Otwarcia Regulowany Wąż Jeden Pierścień Kobiet Kolor Srebrny Biżuteria Przyjaciółki Prezent Przyjaźń Pierścionki Kobiety, wysokiej jakości Koreański Mody Twórczej Otwarcia Regulowany Wąż Jeden Pierścień Kobiet Kolor Srebrny Biżuteria Przyjaciółki Prezent Przyjaźń Pierścionki Kobiety, dostawcy Pierścionki z Chin
Rozmiar przesyłki 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Pierścionek rozmiar Zmienny rozmiar
Rings Material Zinc Alloy Copper
Rings Model 2018 New Design Rings
Rings Packing Plastic Bag ,OPP Bag
Rings Original Yiwu China (Mainland)
Rings Uses Wedding Party Gift
Ringss Pattern Snake Rings Wholesale
Is-Customized Yes

Uwaga: Wszystkie ceny są pierścień pojedynczy cena (nie obejmuje dwa Ceny i box) Szczegóły produktu Pierścionki 100% 925 Sterling-srebrny-biżuteria Cosmic linie pierścień z wyczyść CZ FANDOLA najnowsze pierścienie dla kobiet DIY biżuteria Making FLR146 -Wielkość pozycja: 50 #, 52 #, 54 #, 56 #, 58 # -Opakowanie: 1 szt/torba opp Proszę wybrać odpowiedni rozmiar

Materiał: 100% 925 Srebrny Pierścień Środowiska: Ołowiu, Niklu Noszenie Okazje: Ślub/Zaręczyny/Rocznica/Zaproponować/Party/Prezent 1, aby chronić srebro przedmioty, dodajemy tylko jeden wolny torba aksamit biżuteria (pole tylko Dla kolczyki) dla każdego paczkę. Jeśli potrzebujesz więcej, skontaktuj się z nami, aby je kupić.

Darmowa przesyłka Nastąpi za zamówienie Ponad 5 usd, Z przesyłki przez Chiny Poczta lotniczej Poczta/Stowarzyszenieosa.org Standardowa Wysyłka/ePacket. Zamówienie Głośności Wysyłka sposób Informacje śledzenia Wysyłka dni Śledzenia strony internetowej Mix zamówienie Darmowa Wysyłka przez Chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus Nie Śledzenia 30-90days Http://global.cainiao.com Mix