DSTE 3x BLH-1 Akumulator Pół Dekodowane Bateria do OLYMPUS EM1 MARK II Kamery

Pojemność: 1750 mah
Działanie: 52x42x19mm
Gwarancja: 1 Rok

Tagi: Tanie: DSTE 3x BLH 1 Akumulator Pół Dekodowane Bateria do OLYMPUS EM1 MARK II Kamery, wysokiej jakości DSTE 3x BLH-1 Akumulator Pół Dekodowane Bateria do OLYMPUS EM1 MARK II Kamery, dostawcy Cyfrowe Baterie z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Akumulator
Akumulator Tak
Wykorzystanie Kamera
Numer modelu BLH-1
Nazwa marki Dste
Pakiet Tak
Type Li-ion
Composed type Li-ion Battery
Voltage 7.4 V
Normal Capacity 1750 mAh

DSTE 3x BLH-1 Akumulator Pół Dekodowane Bateria do OLYMPUS EM1 MARK II Kamery

Tectra 2 pcs DMW-BLG10 DMW-BLE9 BP-DC15 BPDC15 baterie Li-ion + USB podwójna ładowarka do Panasonic LUMIX GF5 GF6 GX7 LX100 GX80 DMW-BLG10 7.2 V 1200 mAh/Li-ion akumulator do aparatu Panasonic Zamiennik dla: Panasonic DMW-BLE9 Panasonic DMW-BLG10 Panasonic DMW-BLG10E Panasonic DMW-BLG10PP Kompatybilne modele: Dla Panasonic DC-ZS70 Lumix DMC GF3, GF5, GF6,

YCDC NP-40 NP-40N D-LI8 D-Li85 DLI-102 KLIC-7005 SLB-0737 780 mah 3.7 v Akumulatory Do Fujifilm FinePix 40 402 F455 Cechy 100% Brand new! Premium NP-40 akumulator Litowo-jonowy substytutem dla LUSTRZANEK (single lens reflex) aparat. Każdy cechy baterii 3.7 v, 780 mah dużej pojemności, mniej martwić się o to wyczerpaniu energii w krótkim czasie, większe szanse dla ciebie, aby nagrać

drogi przyjacielu: jak Federacji Rosyjskiej post mają nowej polityki, wysłać paczkę do Federacji Rosyjskiej z Chin, to musi podać imię i nazwisko i dokładny adres, tak, że może być dostarczane z powodzeniem, jeśli nie, bez względu na wielkość opakowania zostaną zwrócone, nadzieję, że można zrozumieć, dzięki. Ta pozycja zawiera: 2x DSTE marka DMW-BLE9 baterii 1x

Wymiana i kompatybilny akumulator modele Dla Nikon D300S D300 D100 D200 D700 D70S D80 D90 D50 Skumulowana Ładowarka MH-18A Atrybut: Numer modelu: EN-EL3e EN EL3e Typ: litowo-jonowy akumulator Napięcie: 7.2 V Pojemność: 2600 mAh Kolor: Szary Waga: 90g Zalety baterii: 1 . Najlepsza wydajność i doskonałą kompatybilność: w