Funkcja:
1. odtwarzania multimediów: grać zdjęcia lub filmy lub muzyki indywidualnie, lub mieszać je (daj zdjęcia i filmy play w ciągłym pętli).
2. zegar i kalendarza: można zobaczyć czas, można również ustawić przełącznik automatyczny maszyny.
3. rozruchu automatycznego odtwarzania: skonfigurować automatyczne odtwarzanie (takich jak boot automatycznie odtwarzać muzykę, zdjęcia, wideo, mieszane broadcast).

Tagi: Tanie: 12 Cal Cyfrowa Ramka na zdjęcia 1280x800 Wyświetlacz LED HD Wideo Elektroniczny Album Obraz Odtwarzacz Muzyczny Zegar Kalendarz w /zasilacz, wysokiej jakości 12 Cal Cyfrowa Ramka na zdjęcia 1280x800 Wyświetlacz LED HD Wideo Elektroniczny Album Obraz Odtwarzacz Muzyczny Zegar Kalendarz w /zasilacz, dostawcy Cyfrowe Ramki Na Zdjęcia z Chin
Rozmiar przesyłki 33cm x 30cm x 33cm (12.99in x 11.81in x 12.99in)
Numer modelu 12inch Digital Photo Frame
Rozmiar ≥10"