opakowania z KARASU

Tagi: Tanie: Swallowtail Nylon Barrettes Nakrycia Głowy Akcesoria Do Włosów Łuki Dzieci Kwiaty Spinki Do Włosów, wysokiej jakości Swallowtail Nylon Barrettes Nakrycia Głowy Akcesoria Do Włosów Łuki Dzieci Kwiaty Spinki Do Włosów, dostawcy Akcesoria do włosów z Chin
Rozmiar przesyłki 11cm x 23cm x 3cm (4.33in x 9.06in x 1.18in)
Typ artykułu Nakrycia głowy
Styl Moda
Nazwa marki KARASU
Numer modelu WO-HC002
Materiał Nylon,Poliester
Typ wzoru Floral
Nazwa działu Dzieci
Płeć Dziewczyny
Typ Barrettes
is_customized Yes
Weight About 6.3g
Material Nylon & Polyester
Color As Show Picture
Suit Age Baby & Girls

Ciepłe porady: zamówienie > 150 dolara, wysyłamy przez ems free, z wyjątkiem niektórych krajach. zamówienie > 20 dolara, wysyłamy przez epacket do USA. zamówienie > 10 dolara, wysyłamy przez chiny poczta lotniczej poczta. zamówienie tani sposób, nie można sprawdzić śledzenia informacji w swoim kraju. Nazwa produktu: dziecko dzieci dzieci włosy wstążki

MengNa Shiny Rhinestone Perła Przycisk, Arc Rhinestone Przyciski do Dekoracji Ślubnych i DIY accessies 60 sztuk/partia włosów rozmiar: 11mm x 21mm wszystkie kolory posiadają akcji, Proszę zostawić nam wiadomość, jeśli będzie wybrać kolor, dzięki

20 sztuk/partia Ribbon Dot Bow Opaski Dziewczynka kwiat Hairband Pałąk Solid Color Dzieci Elastyczna Niemowląt Dzieci 616 materiał: Ryps wstążka, Elastyczne kolor: jak zdjęcia rozmiar: Łuk rozmiar około 8 cm, długość około 18 cm z Pałąkiem na głowę ciepłe Rada: 1. Proszę pozwolić niewiele różni się ze względu na pomiarze ręcznym, powyższe wymiary są tylko w celach