Modname = ckeditor
Zapraszamy do Nishine Oficjalnego Sklepu (* ^ _ _ ^ *) Cechy: Typ artykułu: łuki i nakrycia głowy Rozmiar: łuk rozmiar jest około 11 * 6cm. uszy królika wysokość jest 6 cm. Kolor: 13 kolory. Płeć: Unisex Materiał: tkanina Rodzaj wzór: Stały Styl: Fashion Waga: Ok. o 8 g/sztuk. Opis: 100% nowy i wysokiej jakości. Wykonane z miękkiego dzianiny tkaniny, szyfon i bardzo wygodne do noszenia. Szeroki zakres solidna cukierkowe kolory do wyboru, wszystkie kolory w magazynie. Świetny dodatek do zachować ci wyglądać cool i klasą, new fashion style grils baby nakrycia głowy akcesoria do włosów. Świetny prezent dla swoich cute baby lub przyjaciół, słodkie moda phptography rekwizyty. Uwagi: Proszę pozwolić 1 ~ 2 cm (0.4 ~ 0.8 ") różnice, ze względu na pomiarze ręcznym, dzięki. Pozycja kolor wyświetlany w zdjęcia mogą nieznacznie różnić się pokazując na monitorze komputera, ponieważ nie są kalibrowane monitory samo. Pakiet obejmuje: 20 sztuk * łuki O nas: Jesteśmy Nishine, US marki, fabryki, który specjalizuje się w akcesoria dziecięce dla więcej niż 10 lat, nishine życzenia oferta śliczne moda dla dzieci produktów, aby dziecko na całym świecie bardziej słodkie i piękne, mam nadzieję, że nasze produkty mogą sprawić, że dziecko i rodziny bardziej szczęśliwy!

Tagi: Tanie: Nishine Nowy 13 Kolory 20 sztuk/partia Handmade Łuk Rabbit Bunny Uszy Dla Diy Nakrycia Głowy Odzież Buty i Kapelusze Włosów akcesoria, wysokiej jakości Nishine Nowy 13 Kolory 20 sztuk/partia Handmade Łuk Rabbit Bunny Uszy Dla Diy Nakrycia Głowy Odzież Buty i Kapelusze Włosów akcesoria, dostawcy Akcesoria do włosów z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Nazwa marki Nishine
Płeć Unisex