FAQ:
Q: Czy Mogę wybrać kolory?
A: Tak, proszę komentarz numer koloru i responding ilość podczas składania zamówienia. Możesz wysłać tak: #1-3 sztuk, #2-10 sztuk, #5-6 sztuk itp ......
P: ile należy kupić, aby uzyskać darmowa wysyłka Ekspresowa?
A: Że zależy. $100 jest ok, jeśli jesteś z Ameryki Północnej, Europie wschodniej, Azji Południowo-Wschodniej. Innych odległych krajów, proszę skontaktować się z nami przed dokonaniem płatności!
Uwaga: Nie mają trochę różni się każdego kawałka ze względu na ręcznie, C Olors mogą się nieznacznie różnić ze względu na monito R, Prosimy o kontakt, jeśli istnieje jakiekolwiek problemy, dziękuję! Możesz wybrać kolory, jeśli nie, wyślemy mix . Proszę wybrać kolory z tutaj i powiedz nam colors' NUMER & ILOŚĆ :

Tagi: Tanie: 3 sztuk/partia Dzieci Klips Do Włosów z Nowe Przyjście Konopie Kwiat Piękne Ręcznie Szpilka Dziewczyna Stroik Akcesoria Do Włosów FC118, wysokiej jakości 3 sztuk/partia Dzieci Klips Do Włosów z Nowe Przyjście Konopie Kwiat Piękne Ręcznie Szpilka Dziewczyna Stroik Akcesoria Do Włosów FC118, dostawcy Akcesoria do włosów z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Nazwa marki BIUTF
Płeć Dziewczyny
Materiał Szyfonowa
Nazwa działu Dzieci
Styl Moda
Typ Opaski
Typ wzoru Floral
Numer modelu FC118
Typ artykułu Nakrycia głowy