1) kolor: 16 kolor Alternatywą (jak zdjęcia)
2) materiał: Szyfon, koronki, perły i dżetów
3) waga: 8.2 g/sztuka
4) Rozmiar: średnica Kwiatu -- 9 cm (3.54 '')
Proszę pozwolić 0.1-2 cm różni się ze względu na pomiarze ręcznym i ręcznie robione, powyższe wymiary są tylko dla odniesienia. Dzięki :)
Zdjęcia i subtelny różnica koloru w naturze Jest nor Mal!
Płatności
1. zwykle akceptują płatności za pośrednictwem
2. Please upewnić się, że wysyłka adres jest poprawny przed dokonaniem płatności

Tagi: Tanie: Nowy 16C 16 sztuk/partia 3.54 "Dziewczyny Włosy Kwiaty Bez Klip Wielu warstw Szyfonu Siatki Koronki głowy nosić Perły centrum Dla dziewczyny Dzieci TH67, wysokiej jakości Nowy 16C 16 sztuk/partia 3.54 "Dziewczyny Włosy Kwiaty Bez Klip Wielu warstw Szyfonu Siatki Koronki głowy nosić Perły centrum Dla dziewczyny Dzieci TH67, dostawcy Akcesoria do włosów z Chin