Tagi: Tanie: Przednie światła pokrywa samochodu, auto head light przycinania mazda cx 3 cx3 2016 2017, ABS chrome, 2 sztuk/partia, wysokiej jakości Przednie światła pokrywa samochodu, auto head light przycinania mazda cx-3 cx3 2016 2017, ABS chrome, 2 sztuk/partia, dostawcy Paski odblaskowe z Chin
Rozmiar przesyłki 45cm x 15cm x 10cm (17.72in x 5.91in x 3.94in)
Typ artykułu Paski odblaskowe
Nazwa marki YTAUTO
model year 2016-2017
Set 2pcs
Material Type ABS

100% nowy i wysokiej jakości Jest to wspaniałe combo, 2.4 ghz Mini Bezprzewodowa klawiatura QWERTY, TouchPad combo, z interfejsem USB adapter dla lectuer, kierownik sprzedaży, prezenter i innych, aby prezentacji i obsłudze PC bezprzewodowo. zmiana zjeżdżalnie i opcji ekranu, pisać na ekranie, Podkreślają słowa i obiektów tylko za pomocą tego bezprzewodowa mini klawiatura i mysz z touchpad. Idealny

Numer modelu: HDD Enclosure Zewnętrzny interfejs: USB Wewnętrzny interfejs: SATA Wsparcie dysk twardy dane techniczne: 2.5 cal interfejs SATA dysk twardy (SDD HDD) Interfejs wyjściowy: usb3.1 Wsparcie pojemność: 2 TB System wsparcia: windows 2000/xp/7/8/10/MAC9.1 i powyżej/linux Kolor: czarny Materiał: ABS Rozmiar: 125x79x13mm Zawartość opakowania: 1 * przenośny

Opis: Warunek: 100% Nowy Materiał: CNC Stopu Aluminium + Plastikowe Pozycja Nazwa: Tylny Błotnik Kolor: Czarny Waga: 0.785 kg Długość produktu: 35 cm/13.7 cal Pozycja Szerokość: 18.5 cm/7.28 cal Pozycja Wysokość: 35 cm/13.7 cal Montaż: Dla Honda X-adv 2017 2018 Lista opakowanie: 1 x Tylny