Kolczyki #1   Jest 1005 Produkty.

na stronę

Materiał: 925 sterling silver Rozmiar: 9*10mm Pakiet z worka Opp, nie box Ten kolczyki jest 100% sterling sliver, jeśli nie Mamy płacić 10 razy tej cenie

Cechy: Materiał: Ze Stali Tytanu Rozmiar: 10*5mm Kolor: Czarny, Srebrny, Złoty Pakiet: 1 para stadniny kolczyki

Marka Garilina Metal Srebrny Główny Kamień Topaz Główny Kolor Niebieski Waga 2.5 gramów Długość kolczyka 9*16mm Ilość 1 para Kraj Producenci Chian Standardami ochrony środowiska Europa $ Niklu, Ołowiu, kadmu 1 cal = 2.54

Regalrock 2018 Hot Kruk Biżuteria Claw Talon Ptaków Mody Stadniny Kolczyki opis: 1) materail: nie nie-toksyny an Ni bezpłatny 2) małe zamówienia są akceptowane 3) gwarancja 100% satysfakcji i niska cena hurtowa. my ciężko pracować, aby wykazać nasz szacunek dla naszych klientów, usługi oferujemy jest szybka, wygodne, dyskretny i czuły do twoich potrzeb. oferujemy również

zauważ: upewnij się, że nie zostawili właściwy kod pocztowy i adres lub pakiet może być zwrócony przez pocztę! dziękujemy za zrozumienie! opis ilość: 2 SZTUK/1 Pair typ: Kolczyki materiał: Stop kolor: Złoty, Srebrzyste płeć: Kobieta styl: Moda długość: About4cm waga: About10g płatność: po prostu mieć pewność, aby płacić nas poprzez Stowarzyszenieosa.org

Materiał: 925 srebrny Ilościach: 1 PC 1. pełna płatność musi być dokonana w ciągu 15 dni od złożenia zamówienia. 2. kupujący jest odpowiedzialny za wszelkie podatków i/lub opłaty pobieranej przez ich kraju. wysyłka i przekazanie Darmowa wysyłka! Numer przesyłki zostaną wysłane na twój e-mail lub można je dostać w Stowarzyszenieosa.org po swoich zamówień są dostarczone.

HanCheng Nowe Mody Śliczne Farby Metalu Paznokci Geometryczne Clover Gem Stone Rhinestone Stadniny Kolczyki Dla Kobiet Biżuteria brincos bijoux

Seans 19 z 1005 elementy