Odzież Szycia i Tkaniny #1   Jest 690 Produkty.

na stronę

Materiał: żywica Rozmiar: 20mm (1 ''= 25.4mm) Kolor: spojrzeć na zdjęcie Jeśli kwota zakupu przekracza 15 dolarów, będziemy używać szybciej logistyki sposób, aby dostarczyć towar. Jeśli kwota zakupu przekracza US $200, będziemy używać szybciej DHL tryb logistyki, aby dostarczyć towar. Zamówić pierwszy, nie płacą, skontaktuj się ze mną, aby zmienić koszty

Nazwa produktu: koronki Kolor produktu: jak pokazano na rysunku Produkt Szerokość: 2.5 cm Opakowanie produktu: 18 m/paczka (1 m = 100 cm) Produkt Wykorzystuje: Nadaje się do wszystkich rodzajów odzież Wydajność, taniec kostium, Dno wahadło, Torby dekoracji, DIY akcesoria...

Poliester wosku 1. 100% poliester 2. specyfikacja: 100 * 150D Płatność: T/T, Wester Union, Money Gram, Paypal są również dopuszczalne. Należy zakończyć płatności w ciągu 3 dni po licytować rzecz, powoduje zapasów zmienić szybko. Wysyłka: Wysyłka jest całkowicie darmo. Będziemy przetwarzać zamówienia w ciągu 2-3 dni po potwierdzić płatność, zazwyczaj