Event & Party #1   Jest 526 Produkty.

na stronę

USD 2.00-2.70 /gram Powitanie Mój Sklep Jeśli balon zostały uszkodzone w tranzycie, pls bierze niektóre zdjęcia o to, Będziemy rozwiązać go dla ciebie, pls nie dać nam złą opinię. Ze względu na czas transportu jest zbyt długi, pls zostawić nam wiadomość swobodnie, będziemy przedłużyć termin dostawy. Kupujący Uwagi: 1. jeśli zamówienie mniej niż $7.0, wysyłka

23450 Super GORĄCO Funkcja: 100% nowy i wysokiej jakości Temat: Boże Narodzenie Materiał: folia Aluminiowa Kolor: jak fotki Rozmiar: ok: 83 cm Zastosowanie: Christmas decor Uwaga: Sprzedaje towaru wziąć obiekt materialny jako standard 1. ze względu na ręcznie pomiar, nie mają rozmiar o błąd 1-2 cm 2. proszę być przypomniał, że ze względu na efekty

rozmiar: 22*10 cm Metoda płatności akceptujemy tylko Escrow, karta Kredytowa, Western Union. proszę zwrócić w ciągu 7 dni od zamówienia. Warunki wysyłki Usługa Standard jest Porcelanowa poczta lotniczą lub Hong Kong post airmail. przyspieszonym Usługi jest Porcelanowa poczta EMS. wysyłamy Poniedziałek-Sobota z wyłączeniem świąt. proszę wysłać do nas e-mail